Uw tenen zijn de  spiegels van uw persoonlijkheid

Uw energie in balans


Een workshop Tenen Analyse.

In de workshop ga je kennis maken het het leren analyseren van de tenen. Je krijgt een werkmap waarin een aantal voorkomende teenstanden en vormen uitgelegd worden. U krijgt tevens een voetenkaartje met daarop de eigenschappen van de tenen.


Een workshop tenen analyse wordt gegeven op 1 dagdeel van 2,5 a 3 uur. 

De workshop bestaat uit twee delen. We starten met een stukje algemene informatie over het lezen van de tenen en er komen een aantal voorbeelden voorbij. Na de pauze volgt een praktijkgedeelte waarbij jullie naar elkaars tenen gaan kijken of het overeenstemt met het lesmateriaal.

Op aanvraag geef ik workshops bij u thuis. Er geldt een minimum van 6 personen.


Kinderen en tenen lezen

Tenen leren lezen is een manier om spelenderwijs inzicht te krijgen in het karakter en persoonlijkheid van de eigenaar van de tenen. D.m.v. tegenanalyse stimuleer ik de kinderen al spelenderwijs de 'eigenschappen' in hunzelf en die van de anderen te leren herkennen, te benoemen en te waarderen. D.m.v. het tenen lezen leer je eigenwaarde, (zelf)vertrouwen en een positieve houding te ontwikkelen.

Steeds opnieuw merk ik dat kinderen heel open staan om hun tenen te laten analyseren en dat ze er plezier in hebben om te horen hoe verschillend een ieder is. Het is een geweldige ontdekking dat je dit aan de tenen van iemand kunt zien. Ze vragen honderd uit over alle verschillende tenen. Het laten zien van elkaars tenen en deze te leren lezen geeft onderling veel plezier en is een grote stimulans om elkaar te leren kennen en elkaars kwaliteiten te leren waarderen.

Ik kan uitgenodigd worden voor het geven van een workshop voor meisjes waarin we bijvoorbeeld eerst beginnen met een voetenbadje met heerlijk geurende oliën waarna we vervolgens de voeten van elkaar gaan masseren en daarna worden de nagels gelakt en/of beplakt met vrolijke bloemetjes en sterretjes om  vervolgens de tenen te gaan lezen. 

Bij jongens kunnen we een (gips)afdruk van de voeten maken, die vervolgens beschilderd kan worden. Daarna gaan we elkaars echte voeten leren lezen. 

Dit alles op een luchtige, vrolijke en ongedwongen manier. 


Voor wie verder wil... 

De basis cursus Elementair tenen analiste

In twee dagen van 9.00 tot 15.30 uur leert u:

- systematisch tenen te analyseren

- teenvormen en standen goed te omschrijven en te interpreteren

Er geldt een minimum van 3 personen.