Uw tenen zijn de  spiegels van uw persoonlijkheid

Uw energie in balans


Welkom bij ViaVoet

Ik zal mij even voorstellen en ik nodig u graag uit voor een verkenning op mijn website.

Mijn naam is Sylvia Bol. Ik ben 57 jaar en ik woon en werk in het Westland / Maasdijk. Na ruim 20 jaar in de wijkzorg te hebben gewerkt ben ik in 2007 een eigen pedicurepraktijk begonnen. Hierdoor kwam ik in aanraking met het tenenlezen en was direct gegrepen door het idee dat tenen meer kunnen vertellen over je karakter en persoonlijkheid. Ik heb mij hier vol enthousiasme op gestort en wilde er alles over weten. In 2015 was ik afgestudeerd docent tenen analiste bij de St. FuDaRe. Een ietwat uit de hand gelopen hobby waar ik veel van leer en vooral veel plezier aan beleef.


Werken met energieën via 'heel je huid'

Energetisch werk is een vanzelfsprekende ontwikkeling gebleken waar ik vol liefde en energie mee bezig ben. Behandelen via 'heel je huid', heb ik ontwikkeld via verschillende healing- en massagetechnieken. Aai jezelf heel is mijn motto :-)

Ik ben dankbaar voor deze ontwikkeling en elke dag ervaar ik meer en meer dat alles energie is en dat hogere frequenties mijn leven enorm verrijken. Elke dag is een nieuwe dag om oude overtuigingen los te laten en alles wat ik als lastig ervaar met liefde te omhullen.


Wat is Tenen lezen?

Tenen lezen is een verrijking voor een ieder die bezig is met bewustwording, zichzelf of de ander beter wilt leren kennen.

Aan de hand van de stand en de vorm van de tenen kunt u het karakter, persoonlijkheid, gedrag en levenshouding van de persoon lezen.

Tenen analyse gaat uit van het holistisch beeld dat alles met elkaar verbonden is. De mens wordt in zijn totaliteit van lichaam, geest en ziel gezien. Deze vormen beïnvloeden elkaar doordat we situaties en processen meemaken die verbonden zijn met onze levenslessen. Het kan zijn dat er energieblokkades ontstaan. Dit kan zich uiten in allerlei vormen zoals psychische klachten of verstoringen van de functies van het lichaam en zo heeft dit ook zijn invloed op de stand en de vorm van de tenen. 

Het doel van het analyseren van de tenen is om de mens een spiegel voor te houden. De analist geeft geen waardeoordeel. Er bestaan geen goede of slechte tenen. Iemand is zoals hij is en dat is goed. De tenen analist observeert en constateert de sterke en minder sterke eigenschappen van iemands persoonlijkheid. Ze bied een handvat om jezelf en de ander te respecteren en te (her)waarderen.