Uw tenen zijn de  spiegels van uw persoonlijkheid

Uw energie in balans


Tenen lezen. Voor wie?

Tenen lezen is praktisch en toepasbaar op verschillende gebieden.Jezelf leren kennen

Tenen lezen is er voor iedereen die nieuwsgierig is. Voor mensen die even stil willen staan bij de dingen die ze doen en de keuzes die ze maken. Tenen lezen is een methode om zelfkennis op te doen. Waar liggen je kansen en waar liggen je valkuilen? U krijgt inzicht wat kan leiden tot bewustwording en verandering.

Relaties

Tenen lezen biedt handvatten voor het versterken van relaties. Ze geven inzicht in elkaars persoonlijkheid wat kan leiden tot wederzijds respect, begrip en waardering.

Hulp bij de opvoeding

Tenen lezen is een uitstekende hulp bij de opvoeding. Ouders, grootouders, kinderdagverblijven biedt inzicht in de behoeftes en het karakter van de baby of het kind. Zo kun u bewustere keuzes maken die passen bij het kind. U kunt de erfenisvergelijking herkennen of nieuwe eigenschappen leren kennen.

Beroep/opleiding

Tenen lezen geeft informatie die van grote waarde kan zijn voor de keuzes die je maakt op het gebied van opleiding of beroep. Uw keuze wordt inzichtelijker en makkelijker gemaakt.

Hulpverleners /  mantelzorgers

Tenen lezen is een prachtig hulpmiddel voor hulpverleners om zorg op maat te kunnen leveren aan mensen die aan hun zorg zijn toevertrouwd. Vooral is tenen lezen een prachtig communicatiemiddel om mensen met een verstandelijke- of psychosociale beperking beter te leren kennen. Juist bij mensen die niet of moeilijk in staat zijn hun wensen duidelijk te maken biedt tenen analyse een welkom hulpmiddel in het contact.

Feestje

Of u nu een vrijgezellenfeest, een verjaardag en jubileum of een burendag hebt tenen leren lezen maakt van uw feestje een superleuke dag/avond/middag. Leer elkaars tenen lezen en leer de ander kennen op een verrassende wijze! Succes gegarandeerd! Hier wordt over nagepraat!

Collega-bijeenkomst / teambuilding

Dé manier om uw collega's te leren kennen. Laat u verrassen door de bijzondere manier om het karakter en persoonlijkheid van uw collega's te leren kennen. Wie is collegiaal? Wie haalt de offertes binnen? Wie zorgt voor de koffie en wie kijkt vooruit en wie blikt terug? Wie is zorgvuldig en wie is ambitieus? Leer elkaar eens anders kennen!