Uw tenen zijn de  spiegels van uw persoonlijkheid

Uw energie in balans


Babyteentjes lezen

Van wie heeft hij dat ongeduldige?                                                         Zal zij net zoveel gaan praten als haar moeder?                                     Is hij snel bang of boos?                                                                         Heeft hij een tomeloze energie en een grote wilskracht?

Vaak ben je als ouder heel nieuwsgierig naar het karakter van je kindje. Daarnaast kan het handig zijn om te weten wat het aangeboren gedrag van je baby is. Heb je een kind wat direct reageert op een vraag of heeft deze even tijd nodig om de vraag te verwerken of heb je een kind dat geen angst kent en direct in een onbewaakt ogenblik in de gordijnen gaat hangen? Het kan zijn dat hij of zij veel behoefte heeft aan structuur en regelmaat of prima kan functioneren in een chaotische omgeving.Door het lezen van de teentjes kun je als ouder of grootouder al veel te weten te komen over het aangeboren gedrag en karakter van het kindje.

De vorm van de tenen ontwikkeld een embryo al in de 13e week van de zwangerschap. Dit zijn de aangeboren eigenschappen. De stand wordt grotendeels bepaald door hoe men met prikkels van buitenaf omgaat. Dit is de persoonlijkheidsontwikkeling. Door deze invloeden kan het gedrag veranderen en veranderen de tenen mee.

Naast dat het leuk is om te weten kan het een gedegen hulpmiddel zijn bij de opvoeding van het kind.

Babyteentjes lezen is reuze verrijkend voor:

Ouders, opa's en oma's, kinderdagverblijven, broertjes en zusjes, buitenschoolse opvang, tantes en ooms oftewel iedereen die met baby's, peutertjes en kleuters omgaat. 


Zoekt u nog een origineel kraamcadeautje? 

Geef een bon om de tenen van de nieuwgeborene te laten lezen. 

De baby krijgt dan een uitgeschreven korte analyse van haar aangeboren karakter. 

Een origineler kraamcadeau is er niet!!